Sokak Lezzetleri Festivali


Herkese yeniden merhaba :) Bugün yine kitap yorumundan farklı olarak Colgate'in Maçka Sanat Parkında düzenlediği Sokak Lezzetleri Festivali hakkında yorum yapacağım.Dün gittiğimiz ve sadece bir gün süren bir festivaldi.Pazar günü olduğu için aşırı bir kalabalık vardı tabi.Daha parkın başına geldiğinizde yemek kokuları etrafınızı sarmaya başlıyor ve aç değilseniz bile acıkıyorsunuz.



Birçok yemek çeşidi vardı fakat hepsini yemek imkansız gibi bir şey.Öncelikle kasadan ne yiyecekseniz ona göre para verip fişler alıyorsunuz ve istediğiniz yemeğin olduğu stand da sıraya giriyorsunuz.O kalabalıkta o sırayı ne siz sorun ne ben söyleyeyim. :) Fakat biz biraz şanslıyız galiba 20 dakika da sıra geldi ve Arnavut Ciğerine kavuştuk.Sonra parkta gölge bir yer belirleyip çimlere oturup yemeğimizi afiyetle yedik.Gerçekten çok güzel bir tadı vardı.


Başka bir şey yemedik çünkü hem doymuştuk hem de standlar o kadar kalabalıktı ki...Hatta fotoğraflarını bile çekemedim :( Tek sorun vardı ki o da fiyatlardı.Dışarıda yediklerimizden daha makul fiyatta olacaktı fakat aynı fiyattı değişen bir şey görmedim.Festival kapsamında bence biraz daha uygun olabilirdi.Bunun haricinde gayet güzel ve eğlenceli bir festival olmuştu. Sütaş'ın müzik aletleri çalan inek kostümlü kişilerini de unutmamak lazım tabi onlarında emeklerine sağlık.Böyle güzel festivallerin hep olması dileğiyle,sevgiyle kalın :)






Yorumlar